1η Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω στο 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.28eeeo.gr.
Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρακαλώ να προωθήσετε την ανακοίνωση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Μολασιώτης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Ανακοίνωση προγράμματος Συνεδρίου

Στην καρτέλα Πρόγραμμα → Επιστημονικό πρόγραμμα έχει  αναρτηθεί το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Εγγραφή στο 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ: ’50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΕΟ’

Για την διαμόρφωση του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου και την έκδοση του βιβλίου των περιλήψεων, παρακαλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6069-040030-249

IBAN: GR76 0171 0690 0060 6904 0030 249

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του Συνέδρου και αιτιολογία "Εγγραφή στο 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών" 

Για την ενεργοποίηση της συμμετοχής παρακαλούμε το αποδεικτικό της κατάθεσης να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δυνατή για τους συνέδρους που έχουν εγγραφεί.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή σας.

Σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη! 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

------------------------------

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη διαμονή των Συνέδρων

Αγαπητοί Σύνεδροι,

Λόγω της υψηλής ζήτησης που υπάρχει για διαμονή στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel and Conference - το οποίο αποτελεί το χώρο διεξαγωγής του 28ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών - παρακαλούμε όπως φροντίσετε άμεσα για την κράτηση του δωματίου σας καθώς πλέον έχει δημιουργηθεί λίστα προ-κρατήσεων.

Με εκτίμηση,

H Οργανωτική Επιτροπή

-----------------------------

Επιστημονικό πρόγραμμα - προσχέδιο

Στην καρτέλα Πρόγραμμα → Επιστημονικό πρόγραμμα έχει  αναρτηθεί το προσχέδιο του προγράμματος του Συνεδρίου.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα.

Ημερήσια εγγραφή φοιτητών

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών ότι υπάρχει η προνομιακή δυνατότητα για ημερήσια εγγραφή με 10 ευρώ που διασφαλίζει:

-Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος της ημέρας

-Διαλείμματα καφέ της ημέρας

-Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

  

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής, πραγματοποιείται με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6069-040030-249

IBAN: GR76 0171 0690 0060 6904 0030 249

Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του Συνέδρου και αιτιολογία "Εγγραφή στο 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών" .

Για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εγγραφής, το αποδεικτικό της κατάθεσης να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε περισσότερες από μία ημέρες, μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό (π.χ. παρακολούθηση δύο ημερών με 20 ευρώ ή τριών ημερών με 30 ευρώ).

Η φοιτητική ημερήσια εγγραφή δεν ισχύει για την Πέμπτη 19/10/2017, καθώς το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τεχνικές επισκέψεις εκτός Θεσσαλονίκης. Για να συμμετέχει κανείς στις τεχνικές επισκέψεις, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει την πλήρη φοιτητική εγγραφή των 80 ευρώ.

 

Παράταση περιόδου προ-εγγραφών

Ανακοινώνεται η παράταση της περιόδου προ-εγγραφών για το 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ, μέχρι 4 Αυγούστου 2017.

 

Η Oργανωτική Eπιτροπή

 

Παράταση υποβολής περιλήψεων

Ανακοινώνεται η παράταση της υποβολής των περιλήψεων για το 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ, μέχρι 20 Ιουνίου 2017.

 

Η Oργανωτική Eπιτροπή

 

Παράταση υποβολής περιλήψεων έως 30-06-2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων για το 28ο Συνέδριο της ΕΕΕΟ, κατόπιν σχετικών αιτημάτων, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Η Oργανωτική Eπιτροπή

Υπενθύμιση υποβολής περίληψης

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανακοίνωση στο 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 16-20 Οκτωβρίου 2017 (ξενοδοχείο Porto Palace Hotel & Conference Center), θα πρέπει να αποστείλουν την περίληψη της ανακοίνωσής τους έως τις 4 Ιουνίου 2017.

Οι οδηγίες συγγραφής περίληψης για το Τεύχος Περιλήψεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.28eeeo.gr.

Οι περιλήψεις που θα υποβληθούν είναι επιθυμητό να εντάσσονται σε κάποια από τις επιστημονικές περιοχές της Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας,  Αμπελουργίας, Ανθοκομίας-Αρχιτεκτονικής τοπίου, Μελισσοκομίας και Αρωματικών φυτών, χωρίς όμως να αποκλείονται πρωτότυπες εργασίες και σε άλλα αντικείμενα σχετικά με τα Οπωροκηπευτικά.

Οι περιλήψεις των εργασιών θα πρέπει να υποβληθούν, εντός της προθεσμίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γραμματείας του Συνεδρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Λίνα Αποστόλου).

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Με εκτίμηση 

 

Αθ. Μολασιώτης

Στ. Κουνδουράς

Μ. Βασιλακάκης

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Εργαστήριο Δενδροκομίας,
Αγρόκτημα ΑΠΘ, Θέρμη 57001-Θεσσαλονίκη
κιν : 6986178169
fax : 2310998645