Διαμονή

Για τη διαμονή των Συνέδρων, η Οργανωτική Επιτροπή του 28ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών έχει λάβει προσφορές από ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Συνεδριακού Χώρου (μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα των ξενοδοχείων από το σύνδεσμο "Προσφερόμενες τιμές ξενοδοχείων για τη διαμονή των Συνέδρων").

Ειδικότερα, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE HOTEL & CONFERENCE CENTER, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο, έχει εξασφαλιστεί ειδική προνομιακή τιμή για τη διαμονή των Συνέδρων. Οι ειδικές αυτές τιμές που θα ισχύουν ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση θα είναι 75,00€ για Superior μονόκλινο δωμάτιο και 85,00€ για Superior δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού σε Αμερικάνικο μπουφέ (η χρέωση για διαμονή 3ου ατόμου προσαυξάνει την τιμή του δίκλινου δωματίου κατά 25,00€ ανά διανυκτέρευση).

Για την κράτηση δωματίου με τις προνομιακές τιμές και προϋποθέσεις για το 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών, έχει ενεργοποιηθεί ειδικός κωδικός κράτησης (Booking Code): EEO (με λατινικούς χαρακτήρες) στο link www.portopalace.gr. Το ανωτέρω link σας μεταφέρει στο επίσημο site του ξενοδοχείου PORTO PALACE, όπου οι Σύνεδροι θα πρέπει να επιλέξουν (κάτω δεξιά) ΒOOK ONLINE. Στη νέα σελίδα που θα εμφανιστεί, θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ή BOOKING CODE (επάνω δεξιά), και στην μάσκα που θα εμφανιστεί να εισάγουν τον ειδικό κωδικό κράτησης EEO. Για την ολοκλήρωση της κράτησης, οι σύνεδροι θα πρέπει να επιλέξουν τις ημερομηνίες άφιξης-αναχώρησης, τον τύπο δωματίου καθώς και τον αριθμό των ατόμων. 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Εργαστήριο Δενδροκομίας,
Αγρόκτημα ΑΠΘ, Θέρμη 57001-Θεσσαλονίκη
κιν : 6986178169
fax : 2310998645