Οδηγίες συγγραφής περίληψης για το Τεύχος Περιλήψεων του 28ου Συνεδρίου

Διαμόρφωση σελίδας

Μέγεθος: Μέχρι 1 σελίδα Α4 συνολικά. Για λόγους ομοιομορφίας στην εμφάνιση του τεύχους των περιλήψεων, παρακαλούμε να καταβληθεί προσπάθεια, ώστε το κείμενο της περίληψης να μην καταλαμβάνει μικρότερο χώρο από μισή σελίδα Α4.
Περιθώρια: άνω και κάτω 2,5 cm – αριστερά και δεξιά 3,0 cm.
Γραμματοσειρά: Times New Roman, 12 pt (πλην των διευθύνσεων που είναι 10 pt)
Διάστιχο: μονό
Παράγραφος: χωρίς παραγράφους στην περίληψη

Διαμόρφωση κειμένου

Τίτλος: με κεφαλαία και έντονα γράμματα, στοίχιση κέντρο. Τα επιστημονικά (λατινικά) ονόματα με πεζούς χαρακτήρες (πλάγια γραφή)
Συγγραφείς: Μετά τον τίτλο ακολουθούν δύο κενές γραμμές, και στην τρίτη αναγράφονται τα ονόματα συγγραφέων με πεζούς χαρακτήρες και στοίχιση στο κέντρο. Πρώτα το αρχικό γράμμα του ονόματος του συγγραφέα και ακολουθεί το επώνυμο. Όταν οι συγγραφείς προέρχονται από διαφορετικά ιδρύματα πρέπει να τοποθετούνται αριθμητικοί εκθέτες. Υπογραμμίστε τον παρουσιάζοντα την εργασία.
Στοιχεία επικοινωνίας (10 pt): Ακολουθεί μία κενή γραμμή και στην επόμενη αναγράφονται οι διευθύνσεις των συγγραφέων με πεζούς χαρακτήρες με την ακόλουθη σειρά: Εργαστήριο, Σχολή ή Τμήμα, Ίδρυμα, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, και το e-mail του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία.
Κείμενο Περίληψης: Ακολουθούν 2 κενές γραμμές και στην τρίτη ξεκινά το κείμενο της περίληψης πλήρως στοιχισμένο χωρίς παράγραφο.

Κρίση Περίληψης

Η περίληψη θα πρέπει να είναι περιεκτική και να δίνει μια ικανοποιητική περιγραφή του προβλήματος, της μεθοδολογίας και των κυριότερων αποτελεσμάτων που προέκυψαν. Η κρίση της περίληψης θα πραγματοποιηθεί από τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής. Σε εύθετο χρόνο οι συγγραφείς των εργασιών θα λάβουν τα σχόλια και τις υποδείξεις των κρίσεων. Εφόσον η Επιστημονική Επιτροπή κρίνει ότι η ερευνητική εργασία είναι αξιόλογη, η εργασία θα γίνει δεκτή για παρουσίαση και η περίληψη θα δημοσιευθεί στο Τεύχος Περιλήψεων του Συνεδρίου.

 

Οι περιλήψεις των εργασιών θα πρέπει να υποβληθούν, εντός της προθεσμίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της γραμματείας του Συνεδρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Λίνα Αποστόλου).

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Εργαστήριο Δενδροκομίας,
Αγρόκτημα ΑΠΘ, Θέρμη 57001-Θεσσαλονίκη
κιν : 6986178169
fax : 2310998645