Costa Guglielmo

Professor of Fruit Science, University of Bologna, Italy


Fruit thinning: evolution of the methods as related to the objective, specie and market demands

Elia Antonio

Professor in Vegetable crops Dept. Science of Agriculture, Food and Environment - University of Foggia, Italy


Soilless systems for growing leafy vegetables

Θρασυβούλου Ανδρέας

Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικής ΑΠΘ


Οι έξυπνες επινοήσεις των φυτών για την προώθηση της σταυροεπικονίασής τους  

Κανελής Άγγελος

τ. Καθηγητής Βιοτεχνολογίας Φαρμακευτικής  ΑΠΘ


Εμπλουτισμός οπωροκηπευτικών με χημειοπροληπτικές ουσίες: ο ρόλος της βιοτεχνολογίας και της φυσικής βιοποικιλότητας

Κοτσερίδης Γιώργος

Αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας ΓΠΑ


Αποκτώντας γνώση για την επίδραση της Δρυός στο άρωμα και γεύση των οίνων και αποσταγμάτων στεμφύλων

Νάνος Γιώργος

Καθηγητής Δενδροκομίας ΠΘ


Ξηροί καρποί: τι γνωρίζουμε, τι πρέπει να μάθουμε

Σάββας Δημήτρης

Καθηγητής Κηπευτικών Καλλιεργειών ΓΠΑ


Παραγωγή τομάτας στην Ελλάδα και διεθνώς: Μία επίκαιρη ματιά στο γενετικό υλικό, τις καλλιεργητικές τεχνικές και τις τάσεις στην αγορά

Σκαλτσούνης Λέανδρος

Καθηγητής Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών ΕΚΠΑ


Οι  φαρμακευτικές χρήσεις των  φυτών

Τσαυτάρης Αθανάσιος

Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικής ΑΠΘ,

τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Η βελτίωση και παραγωγή πολ/κού υλικού των οπωροκηπευτικών στην γονιδιωματική, επί- και μέτα-γονιδιωματική εποχή

Χαρτζουλάκης Κωνσταντίνος

Τακτικός ερευνητής, τ. Διευθυντής Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών Χανίων


 Άρδευση δενδρωδών καλλιεργειών: Σχεδιασμός και καινοτόμες τεχνικές

Χατζηνικολάου Παναγιώτης

Διεύθυνση Εποπτείας Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων, ΓΓΕΤ


Ο ρόλος της έρευνας και καινοτομίας στον έξυπνο μετασχηματισμό του παραγωγικού συστήματος των οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Εργαστήριο Δενδροκομίας,
Αγρόκτημα ΑΠΘ, Θέρμη 57001-Θεσσαλονίκη
κιν : 6986178169
fax : 2310998645