Costa Guglielmo

Professor of Fruit Science, University of Bologna, Italy


Fruit thinning: evolution of the methods as related to the objective, specie and market demands

Elia Antonio

Professor in Vegetable crops, University of Foggia, Italy


Soilless systems for growing leafy vegetables

Roby Jean-Philippe

Associate Professor in Viticulture, Bordeaux Sciences Agro, France


The terroir: Definition, measurement and management

Ελευθεροχωρινός Ηλίας

Ομ. Καθηγητής Ζιζανιολογίας ΑΠΘ


Διαχείριση ζιζανίων σε δενδρώδεις και θαμνώδεις καλλιέργειες

Θρασυβούλου Ανδρέας

Ομ. Καθηγητής Μελισσοκομίας ΑΠΘ


Οι έξυπνες επινοήσεις των φυτών για την προώθηση της σταυροεπικονίασής τους  

Κανελλής Άγγελος

Ομ. Καθηγητής Βιοτεχνολογίας ΑΠΘ


Εμπλουτισμός οπωροκηπευτικών με χημειοπροληπτικές ουσίες: ο ρόλος της βιοτεχνολογίας και της φυσικής βιοποικιλότητας

Κατής Νικόλαος

Καθηγητής Ιολογίας ΑΠΘ


Πιστοποιημένο Πολλαπλασιαστικο υλικό οπωροκηπευτικών: Παρούσα κατάσταση και προτάσεις για τη βελτίωσή της

Κοτσερίδης Γιώργος

Αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας ΓΠΑ


Αποκτώντας γνώση για την επίδραση της Δρυός στο άρωμα και γεύση των οίνων και αποσταγμάτων στεμφύλων

Μαλούπα Ελένη

Διευθύντρια Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ


Από την εφαρμοσμένη έρευνα στην οικονομική ανάπτυξη: η περίπτωση των Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών

Μπαρτζάνας Θωμάς

Διευθυντής Ερευνών Ινστιτούτου Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τενολογίας, ΕΚΕΤΑ


Τεχνικές και τεχνολογίες παραγωγής ανθοκομικών και κηπευτικών προϊόντων σε ελεγχόμενες συνθήκες

Νάνος Γιώργος

Καθηγητής Δενδροκομίας ΠΘ


Ξηροί καρποί: τι γνωρίζουμε, τι πρέπει να μάθουμε

Οικονόμου Αθανάσιος

Ομ. Καθηγητής Ανθοκομίας ΑΠΘ

τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών


Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών: Ένα 50χρονο οδοιπορικό προσφοράς στην επιστήμη και στη γεωργική παραγωγή

Παγκάλου Έλλη

Αρχιτέκτων Τοπίου, MLA


ΚΠΙΣΝ Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Μεταμορφώσεις ενός τόπου

Σάββας Δημήτρης

Καθηγητής Κηπευτικών Καλλιεργειών ΓΠΑ


Παραγωγή τομάτας στην Ελλάδα και διεθνώς: Μία επίκαιρη ματιά στο γενετικό υλικό, τις καλλιεργητικές τεχνικές και τις τάσεις στην αγορά

Σκαλτσούνης Λέανδρος

Καθηγητής Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών ΕΚΠΑ


Οι  φαρμακευτικές χρήσεις των  φυτών

Τσαυτάρης Αθανάσιος

Ομ. Καθηγητής Γενετικής ΑΠΘ,

τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Η βελτίωση και παραγωγή πολ/κού υλικού των οπωροκηπευτικών στην γονιδιωματική, επί- και μέτα-γονιδιωματική εποχή

Χαρτζουλάκης Κωνσταντίνος

τ. Διευθυντής Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών Χανίων


 Άρδευση δενδρωδών καλλιεργειών: Σχεδιασμός και καινοτόμες τεχνικές

Χατζηνικολάου Παναγιώτης

Διεύθυνση Εποπτείας Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων, ΓΓΕΤ


Ο ρόλος της έρευνας και καινοτομίας στον έξυπνο μετασχηματισμό του παραγωγικού συστήματος των οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Εργαστήριο Δενδροκομίας,
Αγρόκτημα ΑΠΘ, Θέρμη 57001-Θεσσαλονίκη
κιν : 6986178169
fax : 2310998645